AURON SET – set za ciscenje koze

SKU: G420 Kategorije: , ,

Share this product

Opis artikla

Koža je jedan od najplemenitijih materijala koji se koristi u unutrašnjosti vozila – utiče i na prestiž automobila i na udobnost upotrebe. Bez obzira da li ste automobil kupili danas ili možda prije nekoliko godina – ako unutra ima kožnih presvlaka, uvijek je dobro voditi računa o tome.

K2 Auron set sadrži:
K2 Auron Cleaner – meko i neverovatno efikasno sredstvo za čišćenje kože u bočici sa specijalnim aplikatorom za penu. Pogodan za redovnu upotrebu zahvaljujući svom neutralnom PH. Ne utiče na zaštitni sloj kože. Pruža mat izgled kože i vraća joj izvornu boju.
K2 Auron Protectant – štiti kožu od habanja, pucanja i upijanja znoja ruku (u slučaju kožnog volana). Pruža koži mekoću i elastičnost, što je čini otpornijom na oštećenja.
K2 Auron Brush – četka za čišćenje s mekim vlaknima, dizajnirana za čišćenje osjetljivih kožnih presvlaka ili materijala. Napravljen od najkvalitetnijih komponenti, solidnog dizajna. Savršeno čisti čak i najteže kožne površine. Ne oštećuje površinu kože, ne ostavlja tragove i savršeno leži u ruci.
K2 mikrovlakna – univerzalna, laserski rezana, puflasta mikrovlakna za delikatno čišćenje i sušenje različitih površina kao što su koža, plastika ili boje. Savršeno upija vodu i stoga se može koristiti i za sušenje kože.
Dobro je znati: Da bi vaše kožne presvlake održale u optimalnom stanju, preporučuje se da redovno koristite K2 Auron set za čišćenje i zaštitu (jednom u svaka 3 mjeseca). Za teško oštećenu ili ekstremno prljavu kožu koristite K2 Auron Strong set s naprednom snagom čišćenja.