K2 SATINA PRO 1L- tečnost za njegu plastike,guma i vinila

SKU: D50111 Kategorija:

Share this product

Opis artikla

Nježna kombinacija dva svijeta. Gdje god završi sjaj, a ne počinje mat – nalazimo saten, sa suptilnim, nježnim i kraljevskim završetkom.

K2 SATINA PRO je proizvod za njegu plastike za unutrašnjost automobila. Vraća originalni izgled, pružajući nježan, nenametljiv efekat blagog zatamnjenja i poboljšanja boje. Savršeno naglašava teksturu i strukturu materijala, ističući u prvi plan ono što je najljepše.

Površine koje se tretiraju kao rezultat kontakta sa proizvodom dobijaju satenski finiš, bez pretjeranog sjaja ili masnog premaza.

Unutarnja obloga K2 SATINA PRO idealna je za njegu svih vrsta plastike, vinila ili gume.

Neobičan recept obogaćen je pažljivo odabranim antistatičkim dodacima koji ograničavaju nakupljanje prašine i prljavštine. Prateća čvrsta barijera UV filtera štiti unutrašnjost automobila od degradacije. Zahvaljujući tome plemeniti materijali koji se koriste u modernim interijerima automobila zadržavaju svoj izvorni, atraktivan izgled duže i sporije stare.

Proizvod je kreiran za entuzijaste auto kozmetike i profesionalne korisnike u studijima detalja.

Nudi se u 4 aromatične varijante. Rad s njim obogaćen je simfonijom mirisa u 3 različite verzije:

• aromatična borovnica

• energično-citrusno energetsko voće

• osvježavajući Sunset Fresh

K2 SATINA PRO je također dostupna kao verzija bez mirisa za unutrašnjost automobila gdje je vozaču omiljeni miris već prisutan. Verzija bez mirisa ne ometa mirisne note koje su već prisutne u automobilu i ne miješa se s njima, ostavljajući sferu mirisa nepromijenjenom.

K2 SATINA PRO to je više od Wow.

Upotreba:
1. Raspršite direktno na površinu koja se čisti ili direktno na mikrovlakna, npr. K2 MOLI.

2. Raširite proizvod i obrišite mikrovlaknom.