DPF CLEANER 5L-tecnost za čišćenje DPF,FAP filtera 5L K2

SKU: 5906534016638 Kategorija:

Share this product

Opis artikla

K2 DPF CLEANER 5 L je profesionalno sredstvo za regeneraciju začepljenih DPF/FAP filtera čestica u dizel motorima. Proizvod omogućava efikasno uklanjanje naslaga ugljenika i pepela nakupljenog unutar filtera.

Posebno ga preporučujemo za upotrebu u profesionalnim hidrodinamičkim mašinama, u koncentraciji od 5% do 20%. Proizvod ne sadrži zapaljive materije, pa se može koristiti u mašinama svih proizvođača. Štaviše, pogodan je za čišćenje bilo koje vrste filtera, bez obzira da li je napravljen u tzv mokra ili suha tehnologija.

K2 DPF CLEANER 5 L može se koristiti i za potapanje i čišćenje sprejom pomoću specijalnog pištolja za nanošenje. Zahvaljujući tome, mogu ga koristiti ne samo pogoni specijalizovani samo za regeneraciju filtera čestica, već i svaki pogon automehaničara.

Pakovanje od pet litara je dizajnirano tako da se može skladištiti u slojevima, u maksimalno tri nivoa, što znatno olakšava skladištenje. Uz to, svaka bočica ima mjernu čašicu koja vam omogućava precizno doziranje količine proizvoda i kontrolu preostalog sadržaja pakovanja.